امیدسبزوار

قانونمند از مردم برای مردم ، با تولید محتوای دست اول، نوری بر تاریکی های خبری سبزوار

۶ مطلب در شهریور ۱۴۰۲ ثبت شده است

یکصدمین نشست شاهنامه خوانی در سبزوار برگزار شد

دبیر نشست شاهنامه خوانی سبزوار از برگزاری یکصدمین نشست از این سلسله نشست های فرهنگی و ادبی با حضور شاهنامه دوستان، کتابخوانان و شماری از فرهیختگان دیار سربداران خبر داد.

موسی الرضا ربانی خواه در این رابطه گفت: نشست های شاهنامه خوانی سبزوار با همت سمن دانشوران بیهق و در منزل دو شهروند فرهیخته سبزواری آقای اعیانی و خانم سلطانی در مجاورت باغ ایرانی توحیدشهر برگزار می شود.

او ابراز امیدواری کرد، برپایی این نشست ها که بیانگر ظرفیت بالای فرهنگی سبزوار و سبزواری ها در حوزه کتاب و کتابخوانی است، در آستانه انتخاب پایتخت کتاب ایران بتواند، منجر به انتخاب دیار سربداران در این رقابت فرهنگی شود.

گفتنی است در ابتدای صدمین نشست شاهنامه خوانی سبزوار استاد بروغنی با خواندن چکامه ای از مرحوم استاد محمد حسن بهجت تبریزی ملق به شهریار، روز شعر و ادب پارسی در 27 شهریورماه را گرامی داشت.

سپس مهربانو ایمن فر برای خوانش و گزارش ابیات در جایگاه قرار گرفت و ضمن خوانش ابیات شرح و گزارشی را در این خصوص برای حاضران بیان داشت.

در ادامه مراسم اجرای موسیقی سنتی توسط یکی از هنرمندان جوان سبزواری آقای محسن عوضوردی، حال و هوای با صفایی به محفل بخشید.

نقل حکایت سرو نگون سار نیز توسط خانم غزال کوشکی یکی دیگر از بخش های جذاب این نشست بود.

در بخش پایانی این نشست دکتر ابراهیم استاجی عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری، به سخنرانی پرداخت و واژه پر بسامد «ور» در  گنداور  را  در ادبیات و زبان فارسی بویژه شاهنامه بررسی کرد که اطلاعات مفید و جالب توجهی را برای حضار به همراه داشت.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید برومندی

اشتباهات اداره ثبت اسناد سبزوار، گریبان 1500 مالک سجادشهر را گرفته است

بر اساس اسناد افشا شده، مردم و موسسه آبادانی دیار سربداران هیچ تخلفی در سجادشهر نکرده اند


این مطلب حاوی دیدگاه ها و برداشت های شخصی اینجانب امید برومندی از یکی از مهمترین مسائل شهرم در سالهای اخیر است.  بنده آمادگی این را دارم که نظرات و احتمالا دفاعیات هر یک از اشخاصی که در این مطلب نامشان ذکر شده و یا تلویحاً به آنها اشاره شده است را در همین وبلاگ شخصی منعکس کنم.
 

یک اشتباه فاحش از سوی اداره ثبت اسناد سبزوار و احتمالا اداره راه و شهرسازی شهرستان، در جانمایی دقیق زمین های پر وسعتی در ناحیه شمالی شهر سبزوار، مدت هاست گرهی کور در کار هزاران نفر از مردم مظلوم و صبور سبزوار انداخته است. گرهی که به گفته صاحب نظران به راحتی قابل حل و فصل است اما انگار در مسئولان ادارات خاطی نه تنها عزمی برای حل مشکل شهروندان بی گناه سبزواری وجود ندارد، بلکه حتی تلاش هایی برای فرافکنی و انداختن تقصیر به گردن دیگران نیز مشاهده می شود.


ابعاد مشکل چقدر است؟
بر مبنای اسنادی که به تازگی در رسانه ها منتشر شده است،  ظاهراً این اشکال در جانمایی دقیق زمین ها از ضلع شمال شرقی میدان پرستار در ابتدای محله توحیدشهر آغاز شده و تا ضلع جنوب شرقی میدان خواجه نظام الملک توسی در ابتدای دانشگاه حکیم سبزواری ادامه یافته و شامل اراضی  ورزشگاه سربداران، دانشکده های فنی حرفه ای دختران و پسران، شرکت ایران گاز و اراضی سجادشهر و ... می شود. بنابراین اراضی سجادشهر فقط یک بخش از همه زمین هایی است که در این قسمت از شهر با مشکل جانمایی مواجه شده اند. البته در ابتدا، این مشکل چندان مهمی نبود و به راحتی قابلیت حل و فصل را داشت و به همین خاطر اداره ثبت اسناد سبزوار تا سالهای سال بعد از بروز این مشکل اقدام به صدور بیش از 1500 سند تک برگ کاداستری (معتبرترین نوع سند رسمی و قانونی در ایران) برای تمام زمین های موجود در سجادشهر در همین موقعیت کنونی کرد و این اسناد بارها و بارها بین مالکین مختلف در محضرها و دفترخانه های رسمی خرید و فروش شده است و به طور خلاصه کارها داشت به روالی آرام پیش می رفت، اما ناگهان در چند سال اخیر مسئولان تغییر رویکرد دادند و این آغازی شد بر مشکلاتی که اکنون گریبان شمار زیادی از شهروندان سبزواری را در سجادشهر گرفته است.


آیا موسسه آبادانی دیار سربداران تقصیری دارد؟
در رابطه با مشکل به وجود آمده در اراضی سجادشهر بارها نام موسسه آبادانی دیار سربداران هم توسط برخی مسئولان و رسانه های تحت نفوذ آن ها مطرح شده و تلاش شده است اشتباه پیش آمده به گردن این موسسه بیافتد. اما آیا واقعا موسسه در رابطه با این مشکل تقصیری دارد؟ اصلا پای موسسه چگونه به این مسئله باز شده است؟ موسسه آبادانی دیار سربداران در واقع خود یکی از قربانیان این اشتباه دستگاه های مسئول است. این موسسه طی توافقاتی که در دهه 70 برای ساخت فرودگاه سبزوار با دولت داشت، قرار بود 120 هکتار زمین رایگان در محدوده ای که بعدها به سجادشهر معروف شد، تحویل بگیرد تا این زمین ها را پس از تفکیک و آماده سازی های لازم به پیمانکاران فرودگاه واگذار کند و نیز و هزینه های ساخت فرودگاه را تامین کند. اما موسسه در نهایت نه تنها 120 هکتار زمین رایگان دریافت نکرد بلکه مجبور شد فقط 96 هکتار زمین را در محدوده سجادشهر با قیمت روز از دولت بخرد و بنابراین موسسه با پرداخت پول زمین های سجادشهر به دولت مالک این زمین ها شد و سند این زمین ها را در همان زمان با امضای رسمی مقامات مسئول تحویل گرفت. بنابراین موسسه هیچ نقشی در جانمایی محدوده سجادشهر و سایر پلاک های اشتباه شده، نداشته است.  به زبان ساده تر موسسه، زمین هایی را از دولت خریداری کرده و پول آن را کامل پرداخته و بابتش سندهای رسمی و قانونی دریافت کرده و در همان محدوده ای که اداره های مسکن و شهرسازی و ثبت اسناد در اختیارش گذاشته اند، بدون حتی یک سانتیمتر جابه جایی زیرساخت های ایجاد سجادشهر را بنا کرده و سپس زمینهای قانونی خود را در محضرهای رسمی سبزوار به صورت قانونی به دیگران واگذار کرده و سندهایشان را داده نقشش در سجادشهر تمام شده است. حالا اینکه سازمان های مسئول از ابتدا زمین را اشتباه جانمایی کرده اند و در اختیار موسسه و سایر خریداران بعدی قرارداده اند، خطایی نیست که بتوان آن را به گردن موسسه و سایر مالکین جدید انداخت و رسم مسئولیت پذیری و انصاف حکم می کند که دستگاه های خاطی خودشان شجاعانه مشکلی که ایجاد کرده اند را بپذیرند و به جای فرافکنی، با بیان یک عذرخواهی ساده، در صدد حل هر چه سریعتر مشکل یعنی اصلاح سندها، بدون جابه جایی دوباره و ایجاد دردسر جدید برای مردم، بپردازند.


رسانه ها چه می گویند؟
از اولین روزهایی که موضوع سجادشهر به رسانه ها راه یافت، برخی مسئولان و برخی رسانه های تحت نفوذ آنها، تلاش جانبدارانه ای را برای مقصر جلوه دادن موسسه آبادانی دیار سربداران آغاز کردند. بدین ترتیب تا کنون ده ها و صدها مطلب در برخی رسانه های زنجیره ای سبزوار منتشر شده است که رگبار اتهامات را به روی این موسسه مردمی بسته اند در حالیکه حتی یک صفحه سند و مدرک قابل قبول بابت اتهاماتشان ارائه نکرده اند و در هیچ دادگاهی نیز هیچ حکمی علیه موسسه صادر نشده است.
این گروه از رسانه های زنجیره ای که به مرور زمان اغراض سیاسی و جناحی شان در انتشار این گونه اخبار بر همگان روشن شده است، مرتباً مجموعه ای از اتهامات اثبات نشده و کلی گویانه را علیه موسسه تکرار می کنند و اصلا به بررسی جزئیات ماجرا نمی پردازند. در واقع آن ها هیچ تلاشی برای روشن شدن مشکل نمی کنند بلکه فقط طوطی وار به تکرار همان حرف های اولیه می پردازند. در واقع به نظر می رسد این رسانه ها اصلا نمی خواهند دنبال حق مردم بروند و یا نوری بر زوایای تاریک ماجرای سجادشهر بتابانند. شاهد این ادعاها هم این است که وقتی موسسه آبادانی دیار سربداران این رسانه ها را در سال 1401 به بازدید خبری از پروژه های خود دعوت کرد، هیچ یک از دست اندرکاران این رسانه های زنجیره ای در بازدید حضور پیدا نکردند که البته جای خالی آن ها با حضور خبرنگاران راستین و رسانه های مستقلی که به رسالت ارزشمند خود وفادار مانده اند، پر شد.
این رسانه های زنجیره ای همچنین با وجود اعلام آمادگی رسمی موسسه آبادانی دیار سربداران برای شرکت در یک نشست خبری، هرگز مقدمات این جلسه را فراهم نیاوردند و به طور معناداری از روبه رو شدن با موسسه خودداری کردند. زیرا آن ها در واقع هیچ سئوال پاسخ داده نشده ای از جانب موسسه نداشته و ندارند، نیتشان اصلا پرسشگری به نفع مردم نیست فقط می خواهند تهمت های مد نظر خود را مرتباً علیه موسسه ای مردمی تکرار کنند.
در نقطه مقابل البته رسانه های معتبر زیادی هم وجود دارند که بدون گرفتار شدن در دام حب و بغض های شخصی کار خود را می کنند و بنابراین گزارش های بی طرفانه ای را در رسانه های معتبری نظیر صدا و سیما و خبرگزاری های ایلنا، ایرنا و مجمع مطالبه گران غرب خراسان رضوی و چند رسانه و گروه خبری دیگر در این زمینه شاهد بوده ایم که مهمترین هدف این گزارش ها نه لجبازی و قضاوت گری و اثبات یا رد اتهامات به نفع یا ضرر کسی بلکه کنکاش و بررسی عمیق پیرامون حل مشکلات موجود به نفع مردم بوده است.
در یکی از جدیدترین مطالب روشنگرانه، رسانه نگین بیهق به انتشار دو برگ سند افشا شده از اشتباهات اداره ثبت اسناد در جانمایی زمین های محدوده مورد اشاره پرداخته و یادداشت زیر را در توضیح این دو برگ سند نوشته است:


متن کامل مطلب نگین بیهق به شرح زیر است:



⭕️مالکین سجادشهر: مسئولین اشتباه خودشان را نمی پذیرند!
💢بیش از دو سال است که ۱۵۲۳ مالک سجاد شهر به بهانه های مختلف از تصرف در زمین های خود ممنوع شده اند. مالکین با وجود سند رسمی کاداستر، نه مجوز ساخت و ساز دارند و نه اجازه ی خرید و فروش! در این مدت نمایندگان مالکین بارها و بارها برای حل مشکل با مسئولین جلسه برگزار کرده اند اما در عمل نتیحه ای حاصل نشده است. یکی از مهم ترین دلایل برای این ممنوعیت ها ادعای جابه جایی پلاک ۷۲۱(موسوم به سجاد شهر) می باشد.به تازگی نامه ای منتشر شده است که نشان می دهد این جا به جایی از ابتدا در تفکیک پلاک های همجوار نیز وجود داشته است.
💢بر اساس نامه ی منتشر شده، اداره ثبت خطاب به شرکت ایران گاز صراحتاً اعلام کرده است که در تفکیک پلاک ۷۰۸ ( ایران گاز ) اشتباه رخ داده و سند ایران گاز که باید از پلاک ۳۰۵ صادر  می شد ، در عمل از پلاک ۳۱۱ واگذار و تصرف شده است.
💢با توجه به این اشتباه، نمایندگان مالکین معتقدند، در زمان واگذاریِ سایر پلاک ها، به دلیل تقدمِ واگذاریِ شرکت ایران گاز ، کارشناسانِ ثبت و راه و شهرسازی، «شرکت ایران گاز» را به عنوان یک نقطه ثابت در نظر گرفته‌ و مابقی پلاک ها را بر اساس آن تفکیک کرده‌اند، لذا دو دانشکدهٔ دخترانه و پسرانه که باید از پلاک ۳۰۸  واگذار می‌شد، اشتباهاً در پلاک های ۳۰۶ و ۳۰۷ قرار گرفته است. همین اشتباه در سجاد شهر نیز رخ داده  و با پلاک ۳۰۸ تداخل پیدا کرده است.
 💢مالکین به گزارش کارشناس رسمی دادگستری نیز اشاره کرده و معتقدند پلاک ۷۲۱ موسوم به سجادشهر هیچ جابجایی ندارد، بلکه اشتباه از اداره راه و شهر سازی و اداره ثبت در تفکیک و جانمایی و واگذاری بوده است.
💢امروز مالکین سجاد شهر، پس از گذشت دو سال با توجه به این نامه می گویند: همانطور که اداره ثبت در خصوص شرکت ایران گاز تقاضای اصلاح سند را داده است، می تواند در خصوص سجاد شهر هم درخواست اصلاح سند را بدهد نه اینکه برای سرپوش گذاشتن بر خطا و اشتباهِ خود، پلاک ۷۲۱ را جابجا نمایند! و برای ۱۵۲۳ خانوار مشکل ایجاد کنند.
💢مالکین معتقدند که اگر پلاک ملی ۳۰۸ که بر اثر این اشتباه در تعارض با پلاک ۷۲۱ سجاد شهر قرار گرفته اصلاح و به پلاک سجادشهر الحاق شود، در اینصورت هیچگونه جابجایی و تغییری در نقشه و طبیعت و مستحدثات اتفاق نخواهد افتاد. / پایان نقل قول از نگین بیهق

 

حناهای بی رنگ
در واکنش به این مطلب روشنگرانه و مستند در رسانه نگین بیهق، مجدداً رسانه های زنجیره ای مخالف موسسه آبادانی دیار سربداران رگبار مطالب مغرضانه خود را از سر گرفتند و طبق همان روال سابق خود به تکرار مکررات و تهمت های بی سند و مدرک خود پرداختند. در واقع اگر قسمت جدید مطالب این رسانه های ضد موسسه را با چند قسمت قبل آن ها مقایسه کنیم، هیچ تفاوتی مشاهده نمی کنیم. مانند یک کودک که بر سر یک بهانه ساده، با والدین خود لج می کند و به هیچ صراطی مستقیم نیست و فقط پا بر زمین می کوبد تا حرف خود را ولو اشتباه باشد، به کرسی بنشاند. رسانه های ضد موسسه نیز کارشان به همینجا کشیده است، هربار همان حرف های نخ نمای قبلی را تکرار می کنند که اگر قرار بود اثری بگذارد، تا به حال باید اثر می گذاشت، اما به نظر می رسد حنای این رسانه های مغرض دیگر رنگی ندارد. تا کی می توان مجموعه ای از اتهامات را بی هیچ سند و مدرکی علیه یک فرد یا یک موسسه شناخته شده مطرح کرد و انتظار داشت مردم هم باور کنند و لابد به پشتوانه این حرف های بی اساس احساسات مردم تحریک شود و علیه موسسه ای مردمی از جنس خودشان دست به اعتراض و شکایت بزنند؟ زهی خیال باطل


راه حلی آسان که مسئولان به سراغش نمی روند
به گفته بسیاری از صاحبنظران و آگاهان، مشکل پیش آمده در سجادشهر و کلیه پلاک های اطرافش، از آنجایی که از یک اشتباه ساده توسط دستگاه های مسئول در جانمایی اراضی آن محدوده، نشأت گرفته و هیچ عمدی در کار نبوده، به راحتی قابل حل و فصل است. فقط کافی است مسئولان با یک عذرخواهی ساده، خیلی راحت دست به اصلاح سند بزنند. بیشتر زمین های آن محدوده هنوز هم در تملک خود دولت است. بنابراین مقامات مسئول به راحتی می توانند جابه جایی اتفاق افتاده را بپذیرند و بدون به دردسر انداختن مردم و به توقف و تعطیلی کشیدن کار مالکان بی گناه و امیدوار در سجادشهر، سندهای اصلاح شده را به مردم بدهند. مگر تا چند سال قبل این زمین ها با همین سندها در همین محضرهای زیر نظر اداره ثبت، به صورت قانونی نقل و انتقال پیدا نمی کردند؟ اکنون هم می توان به همان راحتی این مسئله را مدیریت کرد و جلوی آزار و اذیت و رنجیدگی خاطر مردم صبور و مظلوم سبزوار را گرفت. بروز اینگونه اشتباهاهت در هر کاری طبیعی است و گاهی پیش می آید. مهم این است که کسانی که مرتکب اشتباه می شوند، قدرت و مهارت آن را داشته باشند که اشتباه خود را بپذیرند و در صدد جبران آن بر بیایند. خصوصا وقتی یک اشتباه به این راحتی قابل جبران و حل و فصل است، درنگ در بیان عذرخواهی و عدم تلاش برای جبران آن هرگز جایز نیست. انشاالله که مردم هم وقتی ببینند مشکلشان حل شده، عذرخواهی را می پذیرند و خدا هم می بخشد.

 

تصاویر دو برگ سند افشا شده از اشتباه فاحش اداره ثبت اسناد:

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید برومندی

هیأت داوران انتخاب پایتخت کتاب ایران در راه سبزوار

یکی از فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی در غرب خراسان و مدیرعامل سمن کتابخوانی دانشوران بیهق از سفر قریب الوقوع هیأت داوران انتخاب پایتختی کتاب ایران به سبزوار خبر داد.

موسی الرضا دانایی در گفتگو با وبلاگ امید سبزوار اظهار داشت: سبزوار امسال به عنوان یکی از 12 شهر دوستدار کتاب ایران معرفی شد و به جمع نامزدهای کسب عنوان پایتختی کتاب راه یافت و طی روزهای آینده هیأت داوران این جشنواره در راه سبزوارند تا از نزدیک به بررسی فعالیت ها و اقدامات مردمی این شهر در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بپردازند.

وی توضیح داد: هم اکنون فهرستی از چندین مکان که با همت مردم سبزوار در ارتباط با ترویج کتابخوانی فعالیت می کنند، آماده شده تا در مدت سفر هیأت داوران پایتختی کتاب، به انتخاب آن ها از همه یا دست کم برخی از این مکان ها بازدید به عمل آید.

دانایی در ادامه به برخی از مهمترین ظرفیت های مردمی سبزوار در حوزه کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد آمادگی و پویایی خوبی در مردم فرهیخته و کتابخوان سبزوار برای کسب عنوان پایتختی کتاب ایران وجود دارد و امیدواریم در روز حضور هیأت داوران نیز بتوانیم این آمادگی و ظرفیت های ارزشمند مردمی را به خوبی به نمایش بگذاریم.

وی از برگزاری جلسه ای توجیهی در همین رابطه با حضور برخی از فعالان عرصه کتابخوانی خبرداد که این جلسه صبح فردا در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار برگزار می شود.

دانایی همچنین از رسانه های محلی با پتانسیل های بالایی که دارند و نیز از نمایندگی های رسانه های کشوری و استانی در سبزوار درخواست کرد در این مدت باقی مانده تا انتخاب پایتخت کتاب ایران توجه ویژه ای به پوشش ظرفیت های سبزوار داشته باشند زیرا قطعا یکی از حوزه هایی که در انتخاب پایتخت کتاب ایران مورد توجه داوران قرار می گیرد و بر نظر آنان تاثیر گذار خواهد بود، انعکاس رسانه ای فعالیت های یک شهر در حوزه کتاب و کتابخوانی است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید برومندی

آشنایی با مجتبی اسماعیل زاده کارگردان و مستندساز برجسته سبزواری

این روزها دو مستند داستانی به نام های بسامو و سبزوارمن به کارگردانی امیرحسین مرادی پیرامون شناخت و معرفی همه جانبه منطقه سبزواربزرگ  در حال تولید است که هنرمندان برجسته ای در مراحل تولید این اثر همکاری دارند. یکی از این هنرمندان مجتبی اسماعیل زاده کارگردان و مستندساز سبزواری است که مشاور کارگردانی این دو اثر مستند را برعهده دارد.

به همین مناسبت قصد داریم با این هنرمند ارزنده سبزواری بیشتر آشنا شویم. هنرمندی که اگرچه سالهاست ساکن تهران است اما ارتباط صمیمانه خود را با همشهریانش کاملا حفظ کرده و خصوصا در تولید آثار هنری مربوط به شهر و دیار خود معمولا همکاری موثری دارد.

وبسایت موسسه فرهنگی هنری اردیبهشت عودلاجان که رسانه ای اختصاصی برای حوزه های هنری فیلم، موسیقی و معماری است این هنرمند سبزواری  را در ضمن یکی از مصاحبه هایش به این شکل معرفی کرده است:

«مجتبا اسماعیل زاده در تیرماه ۱۳۶۲ متولد شده. خود را شدیدا سبزواری می‌داند و در هر متن و مطلبی، به نحوی نام سبزوار را وارد می‌کند.

او فارغ‌التحصیل فیلم‌سازی انجمن سینمای جوانان است و دانش‌آموخته تئاتر دانشگاه تهران.

کارگردان، تدوینگر و فیلم‌بردار. علاقه شخصی‌اش هم تئاتر است. در آثاری چون «عملیات ۷۴۷»، «تاول» به عنوان «نویسنده فیلم‌نامه»، «تدوین‌گر» حضور داشته‌است

. خیلی سال پیش می‌خواست برنامه‌ای برای شبکه پنج تلویزیون بسازد، به نام افسانه آزادی. درباره سینما آزادی و قصه‌های آن.

کار تا حد زیادی هم پیش رفت، ولی تلویزیون پشیمان شد و کار رها شد. » (منبع: وبسایت اردیبهشت عودلاجان)

اما این هنرمند اصیل و مردمی  نه تنها سبزواری و سبزواردوست است بلکه به خاطر اصلیت بلوچ مادرش، بخشی از وجود خود را بلوچ نیز می داند و به تازگی در یکی از پست های اینستاگرامش ضمن اعلام همدردی با همطونان بلوچ که روزگار سختی را می گذرانند، واژه بلوچ را نیز به انتهای فامیلی اش اضافه کرده است.(منبع: خبرگزاری آنا)

بخشی دیگر از کارنامه هنری اسماعیل زاده به شرح زیر است:

فیلم اول مستند اسماعیل‌زاده سال ۱۳۸۷ به نام «شهر فرنگ ملی» ساخته شد که پرتره‌ای از سینمای آزادی در حال ساخت بود. سال ۱۳۹۴ یک فیلم انیمیشن تجربی به‌نام «ماشین شیطان» ساخت. وی در طی این سال‌ها مشغول تدوین نیز بوده است. در جشن خانه سینمای فیلم کوتاه (آکادمی ایسفا) برای سه فیلم در ادوار مختلف برنده تندیس خانه سینما شد. «شرق وحشی» دومین مستند او محسوب می‌شود که به جشنواره سینماحقیقت راه یافت.

امید می رود دو مستند داستانی بسامو و سبزوارمن با حضور و همکاری هنرمندانی چون اسماعیل زاده، به آثاری فاخر و ماندگار برای معرفی سبزواربزرگ تبدیل شوند.

پیج مجتبی اسماعیل زاده در اینستاگرام:

@moshtaba.esmaeilzadeh.balouch

 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید برومندی

مستندهای داستانی «بسامو» و «سبزوارمن» به مرحله تدوین رسید

دو مستند داستانی «بسامو» و «سبزوارمن» که ساخت آن ها در مردادماه گذشته با کارگردانی امیرحسین مرادی در سبزوار آغاز شده بود، پس از پایان فیلم برداری، به مرحله تدوین رسید.

امیرحسین مرادی در همین رابطه به امید سبزوار گفت: مرحله تدوین این دو مستند توسط نگار ولی نژاد یکی از تدوینگران تلویزیونی ایران و زیر نظر هنرمند با سابقه و صاحب سبک سبزواری آقای مجتبی اسماعیل زاده در تهران انجام می شود.

گفتنی است مجتبی اسماعیل زاده مشاور کارگردان این دو مستند داستانی است و سابقه بیش از دو دهه فعالیت در زمینه فیلم مستند را در کارنامه خود دارد.

مستندهای «بسامو» و «سبزوار من» با نام دیگر «سبزوار؛ از سر باید نوشت» درباره جنبه های مختلف تاریخی، فرهنگی، مشاهیر، مردم شناسی و اقتصاد منطقه سبزواربزرگ در حال تولید است و تهیه کنندگی آن را موسسه فرهنگی هنری کیاسبز بیهق برعهده دارد و دکتر سید نورالله رضوی نویسنده متن این دو اثر است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید برومندی

افزایش فهرست مقاصد پروازی فرودگاه سبزوار در مسیرهای بین المللی

با انجام اولین پرواز مسیر سبزوار – نجف – سبزوار در شهریورماه 1402 فهرست مقاصد پروازی فرودگاه سبزوار از ابتدا تا کنون به 5 مورد افزایش یافت. 

پرواز سبزوار – نجف به مناسبت ایام اربعین 103 مسافر (مجموعاً 206 نفر در دو پرواز رفت و برگشت) را در این مسیر بین المللی جابه جا کرد.

فرودگاه سبزوار که در سال 1382 با همت مردم (موسسه آبادانی دیار سربداران) وکمک مسئولان وقت به بهره برداری رسید، تا کنون عمده پروازهایش داخلی و در مسیر تهران بوده است. اما در کارنامه فعالیت این فرودگاه 4 شهر داخلی و خارجی دیگر نیز مشاهده می شود. 

فرودگاه سبزوار تا کنون  در داخل کشور به جز تهران، به جزیره کیش هم پرواز داشته است و اما مقاصد خارجی تنها فرودگاه نیمه غربی خراسان رضوی تا کنون شامل سه شهر بغداد و نجف در کشور عراق و دمشق در کشور سوریه می شوند.

بدین ترتیب تعداد مقاصد خارجی پروازهای فرودگاه سبزوار از تعداد مقاصد داخلی آن بیشتر بوده اما  تعداد پروازها و مسافران جا به جا شده در مسیرهای خارجی بسیار کمتر از مسیرهای داخلی بوده است.  

همچنین از آنجایی که پرواز سبزوار نجف توسط شرکت هواپیمایی سپهران انجام شد که تا کنون هیچ پروازی را در فرودگاه سبزوار انجام نداده بود، تعداد شرکت های هواپیمایی که تا کنون در فرودگاه سبزوار پرواز داشته اند نیز به 6 شرکت افزایش یافت.

پیش از این تنها شرکت های آسمان، آتا، ماهان، تابان و ایران ایر پروازهایی را در فرودگاه سبزوار انجام داده بودند و در شهریور 1402 شرکت سپهران نیز به این جمع اضافه شد.

با توجه به اینکه انجام موفقیت آمیز پرواز سبزوار – نجف – سبزوار در شهریور 1402 نشان داد این فرودگاه هیچ کمبود واقعی در زمینه استانداردهای لازم برای نشست و برخاست هواپیماها ندارد و حتی می تواند میزبان هواپیماهایی نظیر بوئینگ در پروازهای بین المللی باشد، امید می رود مسئولان مربوطه در شهرستان و استان عزمی جدی برای از سر گیری پروازهای دائمی فرودگاه سبزوار به مقاصد پر مسافر غرب خراسان نظیر تهران، کیش، عتبات عالیات و ... از خود نشان دهند.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید برومندی