کارگاه های پخت شیره انگور به شیوه سنتی در بهارستان سبزوار
روستای بهارستان در بخش روداب شهرستان سبزوار سالهاست به عنوان یکی از قطب های مهم تولید شیره انگور با کیفیت بسیار بالا در خراسان تبدیل شده است. آمادگی کارگاه های شیره پزی این روستا، به حدی است که نه فقط انگورهای خود این روستا، بلکه از دیگر روستاها و شهرهای منطقه هم محصول انگور را […]
روستای بهارستان در بخش روداب شهرستان سبزوار سالهاست به عنوان یکی از قطب های مهم تولید شیره انگور با کیفیت بسیار بالا در خراسان تبدیل شده است.
آمادگی کارگاه های شیره پزی این روستا، به حدی است که نه فقط انگورهای خود این روستا، بلکه از دیگر روستاها و شهرهای منطقه هم محصول انگور را به بهارستان منتقل میکنند تا به دست استادان خبره بهارستانی به بهترین شیره غلیظ و خوش طعم انگور تبدیل شود.
در سالهای اخیر کارگاه های شیره پزی فراوان روستای بهارستان به یکی از جاذبه های گردشگری روستایی بخش روداب تبدیل شده اند که همه ساله در این فصل از سال بسیاری از علاقه مندان برای تماشای فرآیند شیره پزی سنتی به این روستا سفر می کنند و یک شب تا صبح از نزدیک شاهد بخشی از رنج و مرارتی هستند که برای تهیه هر قطره از شیره انگور به جان خریده می شود و این خود فرصت خوبی برای رونق صنعت گردشگری در منطقه غرب خراسان است.
پیشنهاد می شود در این ایام در روستای بهارستان جشنواره های جانبی غذا، خصوصا غذاها و خوراکی هایی که با شیره درست می شوند مثل حلوای شیره، فسنجان با شیره، شیره جوش، روغن شیره، شربت شیره، کیک هایی که با شیره درست می شوند و … و نیز نمایشگاه های صوغات و صنایع دستی راه اندازی شود تا بتواند به جذب گردشگران بیشتر و درآمدزایی برای اهالی روستا منجر شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید